Make your own free website on Tripod.com


Kratko upoznavanje...


  Dakle, došli ste malo pogledati stvari kojima se bavim i, zbog nekog razloga, željeli biste saznati i nešto o meni...

Pustite da udovoljim vašoj znatiželji... O izgledu i godinama možete dobiti ideju sa slike pa ćemo to preskočiti :) Otkada znam za sebe uvijek sam bio okružen motorima - vozeći ih, prerađujući ih prema svom ukusu, pomažući prijateljima... Kao i svako dijete počeo sam sa malim motorima, ali s obzirom da nisu bili dovoljno "jaki", brzo sam krenuo dalje. Na fotografiji sam u društvu sa "Adrenalin Junkiem", chopperom kojeg sam napravio od Suzuki GSX-a nakon što sam s njim doživio nesreću.

Nažalost, morao sam ga prodati da bih ispunio svoj san o Harleyu - ali to je motor kojeg nećete vidjeti dok mu ne dodam malo "osobnog šarma"!
vlado
 
Još jedna stvar u kojoj uživam je crtanje i sretan je bio dan kada sam otkrio airbrush! Napokon sam imao mogućnost dodati više individualnosti svom motoru umjesto jednostavne promjene boja! Naravno, nisam se zaustavio na motorima - došli su na red auti, kacige, snowboardi, scateboardi i, u posljednje vrijeme, mobiteli - koji su pravi izazov s obzirom na svoju (sve manju :) veličinu!

Dakle? Što se čeka? Pozivam vas u obilazak svojih airbrush stranica!